Respectloos heel je hand

Crooswijk schikt op door een schietpartij

Crooswijkseweg – Waar Nederland zich opmaakte voor een bijzondere dodenherdenking. Met onze nationale drie kleur, Rood Wit Blauw half op stok als blijk van eerbied en respect voor de doden. De stilte na het luiden van de klok op de Waalsdorpervlakte, de taptoe, twee minuten bezinning, de taptoe en het Wilhelmus had hier in Crooswijk ook zo moeten zijn…

Maar helaas trokken een paar mafketels zich hier heel weinig van aan en schoten op een 22 jarige jongeman, hopend dat hij snel zal herstellen van zijn verwondingen want dit is nou precies wat niemand wil in Crooswijk, nog een slechtere naam dan dat wij die al hadden.

Afschuwelijk als je getuigen was van deze poging tot afslachting, met je kinderen bij Dopio of gewoon op andere halve meter van elkander op de Crooswijkseweg en dit voor je ogen voorbij ziet schieten. Nog een Gods wonder dat er verder niemand geraakt is, maar triest is het wel. En ook in het bijzonder alle getuigen heel veel sterkte…

Maar je wordt niet zomaar neergeschoten dan zal je best wel iets op je kerfstok hebben. Gezien de populatie op de Crooswijkseweg klinkt het niet vreemd in de oren dat er ook rottigheid van komt. De drukte of het nu Ramadan is of niet, de schijt aan Corona maatregelen (Wij zijn groot en machtig denkwijze) Gezag wie is dat mentaliteit, drugs, criminaliteit en zo nog een hele waslijst, waar de ouderen onder ons niet eens meer de straat op durven…

Dit werd helemaal zichtbaar direct na het schiet incident hoe het koren van de kaft werd gescheiden en het gespuis als een volk om het slachtoffer paradeerde zonder ook maar een verplichte maatregel in acht te nemen. De toegesnelde hulpdiensten deden wat zij konden en hadden de goede zorg voor het slachtoffer, pet je af…

En ja wij gaan niet zeuren over dat de Politie te druk was met zichzelf en niet even met de Corona, je had goed geld kunnen vangen maar goed wij zeuren er niet over. Maar het blijkt wel weer waar je ze een vinger geeft en dat vraagt om een hele harde aanpak zelfs etnisch profileren is toegestaan pakken ze respectloos heel je hand…

Een gedachte over “Respectloos heel je hand

  1. Pingback: Steeds grimmiger in Crooswijk | Oud Crooswijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s