Steeds grimmiger in Crooswijk

Politie verzwijg schietincident

Van Galenstraat – Rotterdam is de laatste dagen opgeschikt door de vele schietincidenten, woningen en horecagelegenheden waren het doelwit waarna blijft het mogelijk intimidaties te betreffen en niets te maken heeft met de dodelijk schietpartij aan de Bergselaan en de gewonde man op de Crooswijkseweg, waarvan de mogelijke dader al is opgepakt.

In de nacht van dinsdag op woensdag is er een woning beschoten in alle gevallen zijn er geen slachtoffers gevallen maar zit de schik bij de omwonende er behoorlijk in. Na de Mathenesserdijk, Potgieterstraat, Jagthuisstraat en de Kralingse Frit Ruysstraat, komt de van Galenstraat in Crooswijk plotseling wel heel dichtbij.

De Politie ziet verbanden in de relationele sfeer en staat los van de zojuist genoemde liquidatie pogingen, maar vind de situatie heel erg zorgelijk. Het trekken van een vuurwapen is zo kinderlijk eenvoudig als het verkrijgen ervan dat wij onze verontrusting uitsprekende en onze Burgemeester oproept het preventief fouilleren en hufter en patser aanpak weer een nieuw leven in te roepen en geloof mij het etnisch profileren is wat ons betreft geen probleem…

Bron: Rijnmond.nl AD.NL PZC.NL

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s