Nieuw Kralingen

Crooswijk maakt de borst maar nat…

Nieuw Kralingen – Over tien jaar weten wij niet beter en is deze nieuwe wijk een feit de trend als Nieuw Crooswijk wordt gestaagd voort gezet te kosten van het Kralingsebos en de rest van Crooswijk wat in zijn geheel plat moet. Anders is het geen porem voor de Newbies

Ik hoor u al denken wordt Crooswijk gesloopt ? Ja Crooswijk wordt voor een groot deel gewoon gesloopt en u, u wordt gewoon door de gemeente en onze verhuurbazen gewoon uitgerookt zodat u met uw laag huurtje gewoon moet opdonderen alleen vertellen zij dat niet tegen u. Noem het een terugkeer garantie met een plus factor 2 en of meer…

Als u nu huurt voor 600 euro als dat nog mogelijk is, koop gaat namelijk voor alles en is een hogere opbrengst. Dan huurt u plots voor een 3 kamerwoning 1200 euro, alles is mogelijk als de huidige bewoners hier niet tegen protesteren…

Al doet u nog zo uw best ze laten je gewoon doodbloeden en niemand doet iets, het begint al in Crooswijk zelf z’n 16 Jaar terug is het de FBNC tot nu toe niet gelukt en met veel ergernis staat er met horten en stoten in delen een prachtige Nieuw Crooswijk alleen niet voor de ras echte Crooswijkers maar voor de Newbies met bakfietsen en geld, wordt Crooswijk er beter van ? Ik betwijfel het ten zeerste en denk nu niet dit gaat mijn huisje voorbij!! Vergeet dat maar de huren zijn zelfs na oproepen van de 2e kamer met meer dan 6 procent gestegen en dat gebeurt niet voor niks…

Hoe sneller hoe beter heet de 2e dubbele agenda van de Gemeente en haar Projectontwikkelaars onze wethouders en andere belanghebbende maar niet voor de Crooswijkers!! Natuurlijk ziet onze wijk (11) er nu niet uit en er mag best een bezem er doorheen daar zal je ons niet over horen het oude komt toch nooit meer terug…

Maar wel met het beetje wat wij nog hebben een Crooswijk voor haar Crooswijkers…

Het lijkt erop dat Crooswijk heel voorzichtig ontmanteld wordt, kijken wie de langste adem heeft, heb ik soms het idee er worden geen spijkers met koppen geslagen kijk naar de berichtgevingen “Armste wijk van Nederland” “Tamboergebied” “Crème de la Crooswijk” Stelselmatig niet ophalen van huisvuil en zo kan ik nog een tijdje doorgaan…

En dat allemaal voor een Nieuw Kralingen

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s