Ben niet weggeweest…

Crooswijk – Wat een vieze smaak heeft deze Corona, de twee deling in de samenleving. Maar wij laten ons niet gek maken, de redactie is gewoon gevaccineerd en gaan door het leven als de 3G. Deze Blog is dus veilig… Wij blijven heel ver weg van de kritieken uit het grote Gezichtenboek, de socials en mengen ons niet in de discussie van wellus en nietus…

Maar daar gaat deze blog helemaal niet over, de Redactie heeft besloten om de draad weer op te pakken en Oud en zeker Crooswijk weer op de kaart te zetten en de omstanders en onze bewoners door deze Lockdown heen te slepen…

Mondkapje op, Mondkapje af is in de komende drie weken de geldende leidraad, natuurlijk zijn wij allemaal wel een beetje recalcitrant maar ik denk als je doodziek bent geweest van dit virus en de kans is groot in het zelfde vergelijk de ouderen onder ons direct in levensgevaar kan brengen de keuze is snel gemaakt is of je wil bewust de verantwoording nemen met de gewetens of schuld vraag.

Laten wij de onze koppen koel houden maar je ziet dat de Regering uit veiligheid overweging de nekstrop steeds strakker aantrekt en als wij in onze glazenbol kijken is de kerst nog heel ver weg, in vrijheid ten minste…

Ja natuurlijk kotsen wij ook van de genomen maatregelen die heel ver weg staan van het begrip van mensheid, in ieder geval houd niemand ons tegen en trekken te strijden voor ons Crooswijk…

De Redactie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s