Schaam je kapot…

Crooswijksesingel – Afgelopen donderdag kwam de Wijkraad voor de derde keer bijeen in het oh zo mooi verbouwde en in nette staat bewaarde oud hoofdkantoor van Heineken. Dat moet even gezegd worden, mijn hart sloeg er van over en gelijk een tip voor de bewoners van Crooswijk daar een bezoekje te brengen, er is immers ook een kroeg gevestigd…

Ondanks de Wijkraad een goede smaak van locaties zoeken heeft schiet zij gelijk hun doel zo voorbij dat je eigen afvraagt hoe moet dit nou verder. Is het onwetendheid, kijk mij is in de wijkraad zitten of is het wat al eerder geopperd is de arrogantie van de macht… Dit zal de tijd moeten leren maar jammer dat het incident aan het einde van de vergadering zichtbaar werd tijdens de rondvraag…

Een bezoeker in een rolstoel moest met de staart tussen zijn benen naar huis wederkeren en kon niet deelnemen aan het overleg omdat de toegang niet geschikt is voor rolstoelen. Waar de Wijkraad voor alle bewoners behoort te zijn is dit een behoorlijke kras op de ziel van iedere Crooswijker…

En kom niet aan met dit is een beginners fout, nee hier zaten zes volwassen mensen aan met zeker twee professionals als begeleiding waar ik, wij van mening zijn als dit aan het begin bij de opening gemeld had geworden, er ingegrepen kon worden met een schorsing voor een overleg elders wellicht op een ander tijd stip, maar helaas liet men dit lopen waar ik uit opmaak dat de bewoners niet zo serieus genomen word.

Een bezoekje met een bloemetje en een welgemeende excuses is hier zeker op zijn plaats neem voor de rectificatie een verslaggever van de Ster mee daar zet je deze onvergetelijke misser weer goed, anders moeten jullie je enorm dood schamen…

Foto is van de SterOnline

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s