Rioolratjes

Oud Crooswijk word al maanden geplaagd door Rioolratjes

Isaäc Hubertstraat – Groot onderhoud buitenruimte Oud Crooswijk nadert zijn laatste Fase, Fase 9 wel te verstaan. Eind mei moeten de werkzaamheden afgerond zijn en natuurlijk veroorzaakt deze werkzaamheden overlast. Maar wordt deze overlast ook gecompenseerd door Gemeente Rotterdam en haar Handhavers ? No Way, José…

Als er bij iedere straatopbreking minimaal 50 parkeervakken, weken niet te gebruiken zijn en in tijden van thuiswerken in verband met de Covid_19 maatregel lijkt het logische dat je toch ergens binnen de range van je parkeervergunning dichtbij huis moet kunnen parkeren.

Alleen denken onze Rioolratjes van Handhaving & Toezicht daar heel anders over en voeren zij meedogenloos het Gemeente beleid uit. De scanbrigade rijd iedere dag af en aan om ook fout parkeerders driftig te bekeuren in plaats van om mee te denken in de door de gemeente veroorzaakte situatie…

Raar dat die zelfde Rioolratten nooit thuis geven als er van Vrijdag tot en met Zondag het Huis van de Wijk verhuurt wordt door stichting Dock aan allerlei gemêleerde gezelschappen waar klaarblijkelijk vele auto’s fout mogen parkeren op de stoepen, hoezo meten met twee maten ?

Mooie plannen, goeie ideeën vele vergaderingen maar als het erop aankomt geeft niemand zich thuis. Waar is onze Gebiedscommissie die hier iets aan had moeten en kunnen doen… Allemaal Blah Blah Blah verhalen en de ene hete aardappel na de andere, Belofte op Belofte, na vele beterschappen en mooie verhalen zijn ze geen knip voor hun neus waard…

Wel zieltjes winnen met de verkiezingen om zo op het pluche te kunnen blijven zitten, Rens Overdam (VVD) maar daar komt in 2022 verandering in, let op mijn woorden…

En ik wet met al mijn overtuigingen dat de genoemde Rioolrenovatie voor Oud Crooswijk schaamteloos wordt gefinancierd uit het potje van 9 miljoen om de boel op te leuke…

Een gedachte over “Rioolratjes

  1. Pingback: Conflict Isaäc Hubertstraat | Oud Crooswijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s