Conflict Isaäc Hubertstraat

Aannemer en Gemeente geven er de brui aan…

Isaäc Hubertstraat – Na maanden van verwoeste arbeid, vertragingen, overlast en zandhappen is het project “Groot onderhoud Oud Crooswijk” eindelijk klaar. Alleen denkt de aannemer en Gemeente Rotterdam er duidelijk anders over en laten niets meer van zich horen…

De grote vraag is hier veel meer aan de hand dan wij fysiek kunnen waarnemen waarom de straten nog steeds afgesloten zijn terwijl er de afgelopen veertien dagen geen bouwvakker meer gezien is. De betrating lijkt klaar en afgerond te zijn op wat rommel na. Nu hoor ik u roepen, ja het is bouwvakvakantie maar dat gaat hier niet op waar de aannemer in beginsel maanden vertraging heeft opgelopen om nu de bewoners nog langer te tergen en wachten tot de bouwvakkers van vakantie terug komen word door Crooswijk niet gepikt…

Waar wij vermoeden dat de miljoenen voor Oud Crooswijk gebruikt zijn om dit project te realiseren zitten wij met de gebakken peren. Natuurlijk wordt onze stelling tegengesproken, maar met bewijzen komen dat het anders zit doet de Gemeente Rotterdam ook niet…

Verkwanselen van onze belasting centjes dat is het ronduit!! Dat is niet waar hoor ik de Wethouder op de eerst volgende bijeenkomst brullen… Laat hem maar verklaren waarom wij opgezadeld zitten met de grove fouten die voor, tijdens en na het Groot onderhoud plaats vinden die klauwen met geld kosten…

Vertel het ons maar…

  1. Dubbele lantaarnpalen
  2. Minder parkeervakken
  3. Geen overleg met betrokken bewoners
  4. Vele boetes aan parkeer vergunninghouders tijdens uitvoering project
  5. Overige straten onevenredig aansluiten op de Isaac Hubertstraat

Natuurlijk zijn wij van de zure toon in ons verhaal, en moet toegeven dat het geheel wat nieuw is ook een frisse uitstraling heeft en de wijk goed doet. Het lijkt mij dan ook zeer wenselijk om door te pakken en de rest van oud Crooswijk ook bespreekbaar te maken bij de Gemeente…

Het valt en staat met afwijkende afspraken tussen de Gemeente Rotterdam, die trouwens ook hun informatie Site offline heeft gehaald en de aannemer. Het project verdiend nog een Audit en daarmee een keuring… De buurt is er klaar mee met dit laks gedrag en geeft de tijd tot en met een woensdag om opheldering en een oplossing…

info@oudcrooswijk.nl

2 gedachten over “Conflict Isaäc Hubertstraat

  1. Pingback: Monsieur Paaltje | Oud Crooswijk

  2. Pingback: Buurt Bestuurt | Oud Crooswijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s