Versplintering

Door eigen toedoen…

Oud Crooswijk – Natuurlijk staan de beste stuurlui aan wal, en als je niks probeert gebeurd er ook niets zijn van die kreten die je al snel hoort als het in de wijk niet goed dreigt te gaan. Maar het gaat al een behoorlijke tijd niet goed in Crooswijk en dat is onze eigen schuld. Wij kunnen wel blijven schoppen tegen de maatschappij maar daar kom je dom weg niet ver mee…

Het stoort de bewoners dat er massabijeenkomsten sporadisch uit de grond worden gestampt waar je zo nu en dan tegen de organisaties je gal kan spuwen en er daadwerkelijk niks mee gedaan wordt als het de organisaties als Havensteden, gemeentelijke diensten en volksvertegenwoordigers het niet goed uitkomt.

Het kan ook niet anders de mond van Crooswijk is al jaren gesnoeid met een ter ziele zijnde Wijkorgaan Crooswijk, vergaande glorie als het om buurtbijeenkomsten gaat, buurt en clubhuizen huizen van de wijk zijn geworden als verkapte broeinesten voor onze moslim gemeenschap. Wij zijn en worden in het ooitje genomen en stonden erbij en keken ernaar.

Crooswijkers zijn uit elkaar geslagen en zijn een minderheid in hun eigen wijk, dat is wat de Politiek, de macht en het geld met onze wijk doet. Geen tijd voor gezeur over een scheven stoeptegel, verzakkingen, zwerfvuil volle containers. Ik ben haast van mening dat de opruimbeurt stelselmatig wordt overgeslagen om de laatste 21% Crooswijkse bewoners ook weg te jagen…

Zolang er geen verantwoording afgelegd hoeft te worden aan de buurten gaan ze hun goddelijk gang met het uitvoeren van hun tweede agenda “Totaal Sloop van Oud Crooswijk” voor de doorgang van het nieuwe Kralingen en een mooi aangezicht voor nieuw Crooswijk. Maar voordat het zover is zal Oud Crooswijk van zich laten horen…

Al jaren horen wij de Roeptoeters Roeptoeteren hier moeten wij wat aan gaan doen maar het roeptoeteren heeft namelijk meegedragen aan de verdeeldheid, ik zeg stop de Versplintering!!

2 gedachten over “Versplintering

  1. Pingback: Conflict Isaäc Hubertstraat | Oud Crooswijk

  2. Pingback: Missende factor, bedankt Leefbaar | Oud Crooswijk

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s