Buurt Bestuurt

Oud Crooswijk gaat eraan geloven

Oud Crooswijk – De eerste schede zijn gezet de aanvraag is de deur uit Oud Crooswijk gaat voor een Buurt Bestuurt. Gezellig met de bewoners uit de wijk en daarbij horende instanties de ontstane problemen aanpakken, maar niet enkel de problemen ook acties en nieuwe ideeën komen ruimschoots aan bod.

Naast het uitbreiden van de geveltuinen in Oud Crooswijk en het onderhouden ervan brengt de samenhorigheid in de wijk terug. Uiteraard nemen ook wijk de ander halve meter in acht. En omarmen dan ook nieuwe frisse plannen die z’n Buurt Bestuurt met zich meebrengt gezien de mooie resultaten bij Anneke Strasters ( @annekestrasters op Twitter) en haar Koeweide, ook een stukje Crooswijk.

De lijst met ergernissen groeit met de week en het gevoel geen contact te hebben met onze bestuurders en gemeentelijke instanties zijn daarom enorm groot. Daarom de roep om een orgaan en dat kan haast niet anders dan een erkend Buurt Bestuurt te organiseren met echte enthousiaste buurtbewoners…

Hoe pakken wij het aan is de grote vraag, gaan wij voor een samenstelling per straat, blokken in de wijk of heel Oud Crooswijk is dan nog even de vraag omdat de inzet ook zo kan zijn dat wij voor andere delen ingezet kunnen gaan worden om daar de helpende hand te dienen.

Ik heb er nu al zin aan…

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s