Sex, Drugs & Crimineel

Is een en een wel twee…

Heinekenterrein – We zijn weer back in Business en gaan onze plicht weer vervullen, niemand vraagt erom maar wij kunnen het niet laten liggen zo ook niet het volgend gerucht. Ik noem het een gerucht omdat wij wel de daden kunnen waarnemen maar het niet op papier bevestigd krijgen van die of geen, overigens zijn de bronnen wel bekend bij de Redactie maak je daar alstublieft geen zorgen om…

Het ettert al maanden op het Heinekenterrein. Het lijkt erop dat Havensteder, onze verhuur en verkoopbaas onderscheid maakt in de informatiestroom naar bewoners van Koopwoningen en geen informatiestroom naar de huurders toe als het om precaire informatie gaat. Bij huurverhogingen en andere onzinnige zaken weten ze je snel te vinden, als het om anonieme tips gaat en je vastgenageld word voor vermeend geluidoverlast dat daargelaten. Maar als het om ernstige veiligheidszaken gaat geeft men zich niet thuis.

Uiteraard ga ik straks dieper op de materie in maar eerst de feiten, als het om hoor en wederhoor gaat hebben wij de directie van Havensteder via een ingewikkeld en maar niet te spreken over haar klantvriendelijke webpagina hebben wij een formuliertje ingevuld, een behoorlijke brief of mail is al niet eens mogelijk laat staan dat de directie zich hard zal maken voor zijn of haar melkkoetjes.

Wij worden namens Havensteder afgescheept met een wijkteam manager ik zou zeggen beter iets dan niets en hebben netjes antwoord gehad op een enorm aantal vragen die deze blog niet zal redden maar wel een goed beeld geeft hoe Havensteder er in staat, niet dus!!

In het voorjaar tijdens een VVE bijeenkomst waar de kopers van woningen op het Heinekenterrein aanwezig dienen te zijn is er door de afvaardiging van Havensteder mondeling bevestigd dat er maar liefst twee Hoerenhuizen op het Heinekenterrein actief zijn geweest, waar ook drugs gebruikt en verhandeld zouden zijn geworden. Inmiddels is er een pand gesloten en via de achterdeur hebben de daders het terrein verlaten, als bewoners hebben wij er niets van gemerkt.

Maar het had zomaar anders kunnen lopen

Nu hebben wij navraag gedaan over het tweede pand maar daar weet men klaarblijkelijk niks van af en hebben hierover geen antwoorden meer gekregen van Havensteder. Terwijl dit bevestigd is tijdens een VVE vergadering. Het is ook de afgelopen weken bijzonder rustig rond het bewuste pand waar de drugsdeal activiteiten van de woning naar de parkeerplaats achter zijn verplaatst naar de donkere plekken op de Crooswijksesingel.

Doordat de samenstelling van het publiek veranderd, steeds meer jeugdige lijkt het meer een verborgen clubhuis te worden in ruil voor boodschappen een dak boven hun hoofd waar zaken die het daglicht niet kunnen verdragen plaats vind en dat is voor de redactie vooral gissen maar met wat wij al meegemaakt hebben zoals de omwonende blijft het onveilig en is een en een misschien geen twee…

Bron: YouTube , Havensteder

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s