Monsieur Paaltje

Edouard Jacobsstraat – De gifbeker moet kennelijk tot aan de laatste druppel leeg gedronken worden. Maanden lang stond onze Rood Witte rakker als een niets nut langs de kant. Zomaar uit zijn functie gerukt troosteloos in een plantenbak gepleurd.

Hier faalt wederom de Gemeente Rotterdam en haar werken als een schot in de roos. Zonder ooit eens de bewoners in kennis te stellen dat de straat voor bestemmingsverkeer geopend zou worden blijven ze nu achterwegen om deze openstelling weer te herstellen zodat de rust in de straat weer wederkeert.

Kennelijk denkt menigeen automobilist dat het lekker is om het gaspedaal eens goed in te trappen in wat het ooit een doodlopende straat was. En er een racebaan van maakt.
60 kilometer per uur wordt zomaar gehaald op een van oorsprong een stoep is levensgevaarlijk.

Door de bewoners zijn uiteraard al diverse meldingen gemaakt maar onze ambtenaren hebben geen tijd om hun eigen troep op te komen ruimen, ook onze redactie zal vandaag een melding maken in de Buiten Beter App en hopen dat Monsieur Paaltje weer in zijn oude glorie hersteld kan worden.

***UPDATE***

Bewoner heeft het paaltje zelf maar terug geplaatst…
Bedankt namens de bewoners….

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s